09/11/2020

de ThuiswerQ lijn®

Nu iedereen thuis werkt, is het zaak om de werkplek thuis zó in te richten dat gezondheid en productiviteit optimaal ondersteund worden.

Want naast gezond kunnen werken, vraagt deze digitaal verbonden werkomgeving ook om professionele verbinding. Kan iedereen je goed zien en horen? Ondersteunt je werkplek een professionele uitstraling?

We hebben daarom voor u complete kits samengesteld met daarin alle materialen om uw thuiswerkplek zo optimaal als mogelijk in te richten.


Meer dan spullen.
De juiste materialen is één ding, daarnaast is het belangrijk om meer te leren over hoe je op je thuiswerkplek het beste uit jezelf en je werkdag kunt halen.

We helpen u en uw medewerkers graag om het meeste uit hun werkplek & werkdag te halen.

Vul hieronder in voor welk type en aantal thuiswerqsets u een prijsopgaaf wilt ontvangen, dan reageren wij zo snel als mogelijk.


Daarom vinden uw werknemers tips en best practices over houding, werkritme en het aanhouden van duidelijke grenzen tussen werk en privé.

Ook ontvangen zij bij de ThuiswerQ Connect Pro® 15 tips voor professioneel videovergaderen, ontwikkeld door één van Nederlands topcoaches op het gebied van communicatie.

Zo doet niet alleen de mens, maar de hele organisatie een stap vooruit.

Persoonlijk en direct.
Het is mogelijk om een persoonlijke boodschap toe te voegen aan de ThuiswerQ sets®. Zo hebt u gelijk een mogelijkheid tot verbinding, en het tonen van betrokkenheid naar uw medewerkers toe.
De OBM ThuiswerQ set® wordt bij uw werknemers thuisbezorgd en men kan er direct mee aan de slag.

OBM ThuiswerQ sets®

Quality of work @home.